fbpx

HOITOA TÄYDELLÄ SYDÄMELLÄ

Pieneläinklinikka Karvaisessa Kaverissa sinua ja lemmikkiäsi palvelevat kokeneet, ystävälliset ja tietysti ammattitaitoiset eläinlääkärit sekä -hoitajat.

 

Puhelinajanvaraus:

ma-pe alk. 8:00 – 17:00

Nettiajanvaraus 24/7

Hanna Purdy

Eläinlääkäri

Olen Hanna Purdy (ent. Kinnunen), toinen Karvaisen Kaverin yrittäjistä. Valmistuin vuonna 2009 eläinlääkäriksi, jonka jälkeen ehdin toimia 2,5 vuotta päivystävänä eläinlääkärinä Kuopiossa. Vuoden 2011 joulukuussa siirryimme Mirjamin kanssa Karvaisen kaverin puikkoihin entisen yrittäjän siirtyessä muihin tehtäviin.

Nautin pysyvistä asiakaskontakteista, on ihanaa päästä seuraamaan eläimen koko elämää heti alusta alkaen. Jokainen vaihe eläimen elämässä on niin kiinnostava ja omanlaisensa heti pentuajan ihanuudesta vanhuuteen ja viisauteen asti.

Mirjam Serg

Eläinlääkäri

Erityisesti olen kiinnostunut kirurgiasta. Lemmikin hoitaminen on yhteistyötä omistajan kanssa ja omistajan kuunteleminen on minusta tärkeintä.  Mielestäni olen myös hyvä eläinlääkärikammoisten potilaiden kanssa 🙂 Perheessä yksi poikalapsi, aviomies ja metsästyskoira.

Tykkään myös matkustamisesta ja ruuanlaitosta.

Tiia Kemppainen

Eläinlääkäri

Olen Tiia Kemppainen ja valmistunut eläinlääkäriksi keväällä 2018. Eläinlääkärin työt olen aloittanut vuonna 2017 praktiikkaoikeudet saatuani. Työkokemusta on kertynyt sekä kunnaneläinlääkärin sijaisena työskentelystä että pieneläinpraktiikasta. Tykkään tehdä monipuolista pieneläinpraktiikkaa, mutta erityisesti sydäntäni lähellä ovat kissat ja iho- sekä korvasairaudet. Pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat työn suola.
 
Tällä hetkellä karvakorvan sijaa perheessä toimittaa suomenhevostamma ja vapaa-aikaa kuluukin tallilla hevostelun parissa.

Tiia Tuhkanen

Klinikkaeläintenhoitaja

Olen Tiia Tuhkanen. Olen suorittanut eläintenhoitajan perustutkinnon 2011-2013. Innostuin jatkamaan klinikkaeläinhoitajaksi, josta valmistuin kesällä 2015. Ala on tuntunut oikealta. 

Perheeseeni kuuluu sileäkarvainen collie. Harrastuksiini kuuluu ulkoilu, satunnaisesti ratsastus ja uusimpana vapepa (vapaaehtoinen pelastuspalvelu).

Jaana Moilanen

Klinikkaeläintenhoitaja

Olen Jaana Moilanen (ent. Keinänen). Valmistuin eläintenhoitajaksi helmikuussa 2015 ja klinikkaeläintenhoitajaksi 2017. Vakinaisena hoitajana aloitin Karvaisessa Kaverissa maaliskuun 2015 alusta, mutta työkokemusta on reilun vuoden ajalta työkokeilun ja -harjoittelun merkeissä.
 
Rakastan työskennellä ihmisten ja eläinten parissa. 
 
Olen kasvattanut englanninsettereitä pienimuotoisesti vuodesta 2008 lähtien. Vapaa-aikani kuluu lähinnä koirien kanssa touhutessa ja näyttelyissä.

Noora Raatikainen

Klinikkaeläintenhoitaja

Työssäni minua inspiroi uuden oppiminen ja itsensä kehittäminen. Rakastan myös koiria koko sydämestäni, joten on aivan mahtavaa olla työssä, jossa saa olla koirien kanssa tekemisissä päivittäin.

Peppi Laituri

Klinikkaeläintenhoitaja

Olen valmistunut Peltosalmen maatalousoppilaitoksesta vuonna 2017 eläintenhoitajaksi ja erikoistunut klinikkaeläintenhoitoon vuonna 2018.
 
Pidän työssäni itseni haastamisesta ja auttamisen ilosta. Ihana työporukka sekä mukavat asiakkaat tuovat työhön mielekkyyttä, jolloin itseluottamus ja kehittymisen halu kasvaa. Lähellä sydäntäni ovat metsästysrodut, omana rotuna erityisesti suomenajokoirat.

Sari Judin

klinikkaeläinhoitaja

Työssäni minua inspiroi uuden oppiminen ja itsensä kehittäminen. Rakastan myös koiria koko sydämestäni, joten on aivan mahtavaa olla työssä, jossa saa olla koirien kanssa tekemisissä päivittäin.

Eläinlääkäri Karvainen Kaveri Oy

Osoite

Asematie 3 

71800 Siilinjärvi

 
 
Soita tai Lähetä viesti:

Puh. 044 744 5600

vastaanotto@karvainenkaveri.fi

Aukioloajat

Ma -Pe 8:00-17:00

La -Su Suljettu

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaaksesi, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.