fbpx

HOITOA TÄYDELLÄ SYDÄMELLÄ

Pieneläinklinikka Karvaisessa Kaverissa sinua ja lemmikkiäsi palvelevat kokeneet, ystävälliset ja tietysti ammattitaitoiset eläinlääkärit sekä -hoitajat.

 

Puhelinajanvaraus:

ma-pe alk. 8:00 – 17:00

Nettiajanvaraus 24/7

Hanna Purdy

Eläinlääkäri

Olen Hanna Purdy (ent. Kinnunen), toinen Karvaisen Kaverin yrittäjistä. Valmistuin vuonna 2009 eläinlääkäriksi, jonka jälkeen ehdin toimia 2,5 vuotta päivystävänä eläinlääkärinä Kuopiossa. Vuoden 2011 joulukuussa siirryimme Mirjamin kanssa Karvaisen kaverin puikkoihin entisen yrittäjän siirtyessä muihin tehtäviin.

Nautin pysyvistä asiakaskontakteista, on ihanaa päästä seuraamaan eläimen koko elämää heti alusta alkaen. Jokainen vaihe eläimen elämässä on niin kiinnostava ja omanlaisensa heti pentuajan ihanuudesta vanhuuteen ja viisauteen asti.

Mirjam Serg

Eläinlääkäri

Erityisesti olen kiinnostunut kirurgiasta. Lemmikin hoitaminen on yhteistyötä omistajan kanssa ja omistajan kuunteleminen on minusta tärkeintä.  Mielestäni olen myös hyvä eläinlääkärikammoisten potilaiden kanssa 🙂 Perheessä yksi poikalapsi, aviomies ja metsästyskoira.

Tykkään myös matkustamisesta ja ruuanlaitosta.

Tiia Kemppainen

Eläinlääkäri

Olen Tiia Kemppainen ja valmistunut eläinlääkäriksi keväällä 2018. Eläinlääkärin työt olen aloittanut vuonna 2017 praktiikkaoikeudet saatuani. Työkokemusta on kertynyt sekä kunnaneläinlääkärin sijaisena työskentelystä että pieneläinpraktiikasta. Tykkään tehdä monipuolista pieneläinpraktiikkaa, mutta erityisesti sydäntäni lähellä ovat kissat ja iho- sekä korvasairaudet. Pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat työn suola.
 
Tällä hetkellä karvakorvan sijaa perheessä toimittaa suomenhevostamma ja vapaa-aikaa kuluukin tallilla hevostelun parissa.
Heini Rajasuo

Heini Rajasuo

Klinikkaeläintenhoitaja

Hoitajaurani aloitin ihmispuolella toimien hammashoitajana yli 17 vuotta. Olen kuitenkin aina ollut kiinnostunut eläinten hoitamisesta ja rakkaus eläimiä kohtaan sai minut opiskelemaan itselleni uuden ammatin. Eläintenhoitajan ammattitutkinnon suoritin 2016 alussa. Sittemmin olen suorittanut myös klinikkaeläintenhoitajan ammattitutkinnon ja valmistuin ammattiin syksyllä 2019. Klinikkaeläintenhoitajan työt aloitin tammikuun 2020 alkupuolella ja Karvaisen Kaverin tiimiin liityin joulukuussa 2021.

Pidän työssäni siitä, että työpäivät ovat hyvin erilaisia, sillä kahta samanlaista työpäivää ei koskaan ole. Nautin asiakkaiden ja lemmikkien palvelemisesta ja halu oppia uutta ja kehittää osaamista innostaa työssäni päivittäin. Eniten työssäni minua kiinnostaa eläinten hammashoidot, röntgenkuvantaminen sekä erilaiset leikkaukset.

Vapaa-aikaani vietän omien koirieni kera erilaisten harrastusten parissa. Harrastamme muun muassa koiranäyttelyitä, Kennelliiton kaverikoiratoimintaa, vepeilyä (eli vesipelastusta) ja metsästystä. Perheeseemme kuuluu 4 kultaistanoutajaa, jotka pitävät mielen virkeänä. Jottei elämä olisi pelkkää eläinten kanssa touhuamista, harrastan ja pidän paljon myös tanssimisesta, valokuvaamisesta sekä luonnosta liikkumisesta.

Jaana Moilanen

Klinikkaeläintenhoitaja

Olen Jaana Moilanen (ent. Keinänen). Valmistuin eläintenhoitajaksi helmikuussa 2015 ja klinikkaeläintenhoitajaksi 2017. Vakinaisena hoitajana aloitin Karvaisessa Kaverissa maaliskuun 2015 alusta, mutta työkokemusta on reilun vuoden ajalta työkokeilun ja -harjoittelun merkeissä.
 
Rakastan työskennellä ihmisten ja eläinten parissa.
 
Olen kasvattanut englanninsettereitä pienimuotoisesti vuodesta 2008 lähtien. Vapaa-aikani kuluu lähinnä koirien kanssa touhutessa ja näyttelyissä.

Noora Raatikainen

Klinikkaeläintenhoitaja

Työssäni minua inspiroi uuden oppiminen ja itsensä kehittäminen. Rakastan myös koiria koko sydämestäni, joten on aivan mahtavaa olla työssä, jossa saa olla koirien kanssa tekemisissä päivittäin.

Peppi Laituri

Klinikkaeläintenhoitaja

Olen valmistunut Peltosalmen maatalousoppilaitoksesta vuonna 2017 eläintenhoitajaksi ja erikoistunut klinikkaeläintenhoitoon vuonna 2018.
 
Pidän työssäni itseni haastamisesta ja auttamisen ilosta. Ihana työporukka sekä mukavat asiakkaat tuovat työhön mielekkyyttä, jolloin itseluottamus ja kehittymisen halu kasvaa. Lähellä sydäntäni ovat metsästysrodut, omana rotuna erityisesti suomenajokoirat.

Sari Judin

klinikkaeläinhoitaja

(Tulossa myöhemmin..)

Eläinlääkäri Karvainen Kaveri Oy

Osoite

Harjamäenraitti 14 

71870 Harjamäki

 
 
Soita tai Lähetä viesti:

Puh. 044 744 5600

vastaanotto@karvainenkaveri.fi

Aukioloajat

Ma -Pe 8:00-17:00

La -Su Suljettu