.

Hinnasto

Tällä sivulla voit tutustua hinnastoomme. Hinnat ovat ns. täsmähintoja ja ne sisältää kaiken (myös kotiin lähtevät lääkeet, kaulurin ym.) 

Mikäli sinulla on kysyttävää hinnastosta, ota yhteyttä niin jutellaan tarkemmin! Eläinlääkäriasemamme palvelee koiria, kissoja, kaneja ja muita pienempiä lemmikkieläimiä omistajineen Siilinjärven keskustassa.

MAKSUTAVAT:  Käteinen, debit ja credit kortit, visa electron sekä yleisimmät luottokortit. Nykyisin meillä on mahdollista valita maksutavaksi myös jousto-osamaksusopimus. 

Rokotukset

Yksi rokotus 

55

Kaksi rokotusta

65

Herpesrokotus

70

Peruskäynti

Peruskäynti

70

Peruskäynti, laaja

100

Kontrollikäynti

40

Perustoimenpideet

EU-passi

60

Ekinokokkoosilääkitys + todistus (3x)

70

Tiineysultraääni

Tiineysröntgen

Tiineysultraääni + röntgen pakettina

60

80

120

Peruskirurgia

kissan kastraatio

90

kissan sterilisaatio

145

kanin kastraatio

145

kanin sterilisaatio

200

koiran kastraatio

290

koiran sterilisaatio

410

Röntgen

virallinen lonkkanivelkuvaus/ selkäkuvaus

200

virallinen lonkka-ja kyynärnivelkuvaus

250

virallinen lonkka-, kyynär-ja selkäkuvaus

325

Hammastoimenpideet

hammaskivenpoisto + hammaskartoitoitus koira (ei sis rtg!)

180

hammaskivenpoisto + hammaskartoitoitus kissa (ei sis rtg!)

130

maitohammasten poisto (kirurg. + rtg)

190

Eutanasia

kissan/muu pieni eläin eutanasia

100

koiran eutanasia

150

Pennut

pentutarkastus ilman sirutusta, eka pentu

50

pentutarkastus ilman sirutusta, seuraavat pennut

25

pentutarkastus sirutuksella, eka pentu

80

pentutarkastus sirutuksella, seuraavat pennut

40

Leikkaukset

Leikkaukset tehdään joko laskimo-tai inhalaatioanestesiassa, nukutusta valvoo aina eläintenhoitaja. Kissat ja koirat ovat leikkauksen ajan suonensisäisessä nesteytyksessä sekä tilanteen mukaan jatkuvassa kipulääkeinfuusiossa. Haluamme varmistaa että herääminen sujuu normaalisti, tästä syystä potilaat pidetään seurannassa heräämisajan. Potilaat ovat klinikalla seurannassa yleensä 3-­4 tuntia leikkauksen alkamisen jälkeen. Leikkausten hinnat sisältävät tikkienpoiston tai haavakontrollin. Lääkkeet laskutetaan kulutuksen mukaan. 

Muut toimenpiteet

Listalta puuttuvien toimenpiteiden hinta-­arvion saat soittamalla eläinlääkäriasemalle. Muistathan, että ajan perustoimenpiteeseen voit varata myös netistä! Potilaan tilan arvioiminen etenkin sairaustapauksissa on mahdotonta ennen tapaamista, joten puhelimitse on vaikeaa antaa tarkkaa hinta­arviota. Keskustelemme kuitenkin omistajan kanssa hinnoista heti kun hoito/tutkimussuunnitelma on valmis. Voit myös ilmoittaa oman hintakattosi, jonka puitteissa pyritään toimimaan.

Verinäytteet ja niiden tulokset

Klinikan omassa laboratoriossa pystymme tekemään verinäytteistä melko kattavat analyysit paikan päällä, vastaukset saa samana päivänä (munuais­maksa­-verensokeri-­elektrolyyttiarvot, kissojen kilpirauhasarvot, tulehdusarvot, punasoluosuus). Virtsanäytteen perusanalyysi (myös värjätty sakka ja viljely klinikalla). Erikoisemmat näytteet lähetetään Kuopioon Movet­-laboratorioon tutkittavaksi, näistä vastaukset jopa seuraavalle päivälle.