Klinikan kuulumisia

10.11.2016

MAKSUTON hammastarkastus 5 vuotiaan Karvaisen Kaverin ystäville.
Karvainen Kaveri haluaa olla 5 vuotisen taipaleemme kunniaksi mukana parantamassa lemmikkien suun terveyttä. 
Tarjoammekin nyt ainutlaatuisen tilaisuuden tulla ILMAISELLE arviointikäynnille, jossa arvioidaan lemmikkisi suun tila, keskustellaan kotona tehtävästä hampaiden hoidosta ja hammaskiven poiston tai suun tarkemman tutkimisen tarpeesta. 
Mahdollisuus voimassa 20.12.2016 saakka. Ajan voit varata nettiajanvarauksesta tai puhelimitse.
Huom! Kampanja sisältää hereillä tehtävän hampaiden tilan arvioinnin, jos lemmikkisi ei anna tutkia suutaan, mainitsethan asiasta, mahdollisesta rauhoituksesta johtuvat kulut laskutetaan asiakkaalta.

Tällä sivulla voit seurata Pieneläinklinikka Karvaisen Kaverin ajankohtaisia uutisia ja kuulumisia. Muistathan kurkata myös Facebook-sivuamme!

Uutiset

Tervetuloa kotisivuillemme!

2.12.2015

Tervetuloa tutustumaan Pieneläinklinikka Karvaisen Kaverin nettisivuihin. Sivuilta löydät helposti palvelumme, hinnastomme sekä tietysti kätevän nettiajanvarauspalvelumme. Toivottavasti viihdyt sivuillamme! Lue lisää »

26.2.2016

Eläinlääketieteellinen tiedekunta huolissaan antibioottien liiallisen käyten aiheuttamista resistenteistä bakteerikannoista seuraeläimillä! Antibioottien käytön rajoittaminen on meidän kaikkien vastuulla, ja bakteerien osuudesta sairauteen täytyy varmistua ennen antibiottien määräämistä lemmikille. Vastuullinen käyttö on otettava tosissaan nyt heti eikä sitten kun on liian myöshäistä! linkissä lisätietoa.

http://www.vetmed.helsinki.fi/tiedekunta/uutiset/2015/151118_antibioottiresistenssi.html

4.5.2016

Kevättä rinnassa!

Karvainen kaveri ja Savon eläinsuojeluyhdistys kampanjoivat kissojen leikkaamisen (tyttökissan sterilaatio ja uroskissan kastraatio) ja miksrosiruttamisen puolesta. Leikkauttaminen on ainoa keino ehkäistä kissojen hallitsematonta lisääntymistä.

Savon eläinsuojeluyhdistys tarjoaa 20 leikkaukseen tulossa olevalle kissalle ilmaisen mikrosirun, me tarjoamme mikrosirulle asennuksen sekä vielä lisänä raivotautirokotuksen kaupanpäälle! Haluamme tällä omalta osaltamme parantaa raivotautirokotettujen kissojen määrää, jotta suomi pysyisikin raivotautivapaana!

Kampanjan ehdot: 
Leikkauksia teemme toukokuun ajan Torstaisin. Kissalle tulee varata aika- kampanja-ajanvaraukset ja tiedustelut vain puhelimitse. Kissojen tuonti aamulla klo 9:00-10:00, haku klo 15:00-16:00. Kampanja koskee 20 ensimmäisenä ajan varannutta kissaa.

http://savo.sey.fi/yhteystiedot

Tervetuloa!

Uusimmat aiheet

Tervetuloa kotisivuillemme!

2.12.2015
Tervetuloa tutustumaan Pieneläinklinikka Karvaisen Kaverin nettisivuihin. Sivuilta löydät helposti palvelumme, hinnastomme sekä tietysti kätevän nettiajanvarauspalvelumme. Toivottavasti viihdyt sivuillamme! Lue lisää »